Turtle Wax Pro

Webshop, SEO, Google Ads en Marketing

Introductie

Turtle Wax® is wereldwijd het grootste bedrijf in autoverzorgingsproducten en distribueert zijn producten in meer dan 90 landen. De belangrijkste productlijnen van het bedrijf omvatten schoonmaak- en polijstproducten voor auto’s, inclusief glas, geverfde oppervlakken, metalen, leer, wielen en banden. De distributeurs van Turtle Wax zochten een partij die hen direct als marktleider kon positioneren in de Nederlandse markt. No-Brainer werkte nauw samen om het merk tot leven te brengen met een verfijnde webshop-ervaring. Daarnaast hebben we Adwords campagnes opgezet en is de webshop aangesloten op verkoopkanalen als Beslist en Bol.

Turtle Wax Pro Benelux webshop

Ons belangrijkste doel voor dit project was om een webshop te ontwikkelen die vanaf dag één de Nederlandse markt betreed met een uiterst sterke concurrentiepositie.

Het proces begon met het uitstippelen van een succesvolle strategie en het uitwerken van de Unique Selling Points.

Vervolgens startte het ontwerp proces met een sterke focus op conversie. Een ontwerp die is geoptimaliseerd voor conversie zet een zo hoog mogelijk percentage webshop bezoekers om naar klanten. Daarnaast hebben wij tijdens het ontwerpen geprobeerd de randjes op te zoeken binnen de bekende huisstijl van Turtle Wax.

Het resultaat is een uiterst gebruiksvriendelijke webshop die volledig is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. De webshop is ontworpen voor Retina beeldschermen waarop alles tweemaal zo scherp wordt weergegeven.

Flyer ontwerp

Andere projecten

Laat je vrijblijvend informeren

Laat je gegevens achter dan maken we een afspraak voor een
vrijblijvend oriëntatiegesprek.

© No-Brainer Noordwijk, De Bollenstreek

Haal maximaal rendement uit je website en vormgeving

“Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.”

Hans van Duijn